CS#15 er et forholdsvist nyt fashion brand til kvinder. Det er dansk design og blev etableret i 2015.  Mærket henvender sig til piger og kvinder, der elsker at hvad en ægte parisienne indebærer. Elegance, klassisk med et tvist og altid sin helt egen.  CS#15 by Cashott består af 6 årlige kollektioner, 4 store og 2 express.

Hver kollektion har stilsikre items med perfekte silhuetter, fokus på deltaljer og altid en overkommelig pris.  Denne sæsons kollektion tæller items med både  grafisk og blomster print. Der er kjoler, statement tees, toppe, nederdele, bukser og buksedragter – kort sagt noget for enhver smag. Kvaliteten er god og pasformen yderst komfortabel.

Det betyder, at man kan bruge sit CS#15 tøj gang på gang og sæson efter sæson. Mix og match som du ønsker, kun fantasien sætter grænser.

Vær ikke bange for at blande farver eller print med print. Moden dikterer ingen regler. Prøv dig frem og sæt kjolen udenpå bukserne for et anderledes og skævt look.

CS#15 kollektion og designs ligger op til, at du sammensætter dit helt eget unikke look.  Husk dog at god stil kun fungerer i praksis, hvis du føler dig tilpas og som dig selv i det tøj, du ifører dig.

 

Her kan du shoppe Couture

Tøj, sko og andre mode items er formentlig noget af det kvinder shopper allermest og bruger en stor del af deres budget på.

Mange vælger i dag ikke kun at benytte sig at fysiske butikker,  men shopper også en hel del på nettet. Det findes nemlig en lang rækker webshops med et kæmpe udvalg af modetøj.

CS#15 sælges både hos fysiske forhandlere og på en lang række forskellige webshops, hvilket gør det nemt for kunder at få fat i de nyeste kollektioner.

Fordelen ved at shoppe CS#15 online er, at man kan sidde hjemme på sofaen og shoppe løs. I dag har rigtig mange mennesker en travl hverdag, det gør tiden til shopping knap. Online shopping gør det muligt for dig, at sidder hjemme foran computeren og klikke alle dine yndlings items hjem.

I dag tilbyder mange webshops desuden dag til dag til levering, billig eller gratis fragt og fri returret. På den måde er det nemt og problemfrit at købe nyt tøj via internettet.

CS#15 laver udelukkende kvalitets varer uden sammenligning og det gælder både i design og holdbarhed. Ud over det designes der toppe eller t-shirt i alle designs og farver. Jo, CS#15 er en succes og det er ikke kun i Danmark.

Succesen er også nået til det store udland, hvor man finder CS#15 i mange Europæiske og Amerikanske butikker.

Internettet er dog det optimale sted at købe varerne, da de som sagt er perfekte i pasform og du dermed ikke behøves at bekymre dig om størrelsen. Desuden er udvalget større, hvilket gør internettet til et ideelt sted at finde dine nye toppe.

Leder du efter en forhandler med et stort udvalg så tag et kik på Chopin for det er vel nok det største der er. Derud over kan du se alle CS#15 styles “live” og ikke kun på billeder.