Soaked in Luxury er et af de yngste mærker hos IC Group, og har kun eksisteret de sidste 5 år. Alligevel har de formået at opnå stor succes med tøj, der rammer en selvsikker målgruppe. De laver dametøj til kvinder i aldersgruppen 25-45 år, og prøver at designe tøj til kvinden, der er selvsikker, sexet og en ambitiøs livsnyder.

Når man køber Soaked in Luxury, er man en kvinde, der er glad for shopping, og som samtidig er et udadvendt bymenneske. Målet er, at disse friske og udadvendte kvinder skal kunne finde et mærke, der passer til deres stil, men som stadig fås til en overkommelig pris.

De feminine designs fra Soaked in Luxury er præget af en boheme stil, der stadig passer til den feminine, chik og smarte kvinde, der ønsker at udtrykke sig gennem sin stil.

Designene er således lavet med tanke på flotte detaljer, print og kosmopolitiske farver, der lever op til dagens trender.

Soaked ind Luxury ønsker at fremstille dametøj for deres kunder, der passer til den naturlige kvinde. Kvinder må gerne have former, og Soaked in Luxury lægger derfor vægt på at kommunikere via modeller, der har kvindelige former og ligner de fleste andre i kropsbygning. Ikke alle kan leve op til syl tynde idealer.

Soaked in Luxury har formået at lave flere kollektioner, og de er gode til at ramme målgruppen med den udadvendte kvinde gennem brug af friske farver og print.

Soaked in Luxury online

Hvis man er på udkig efter Soaked in Luxury online, vil man her på sitet finde et gennemført udvalg af deres produkter. Dette skyldes ikke mindst de lækre designs, men også, at tøjet sælges til en overkommelig pris, der selvfølgelig lokker kunderne til.

Man kan sagtens finde flere flotte kjoler, bluser, jakker, bukser (med mere) til en overkommelig pris i et gennemført design. Ved udvælgelsen af vores udvalg af dametøj online havde vi meget fokus på at få den samlede produktportefølje til at afspejle Soaked in Luxury’s unikke designs og samtidig tilbyde deres produkter til en billig pris.

Når man udforsker Soaked in Luxury online, er udvalget stort. Man kan finde polkadotted og stribede designs, lækre skindjakker og diverse tilbehør i form af blandt andet tørklæder, hals og handsker.

Ved Soaked in Luxury online opdager man også hurtigt, at noget ellers enkelt kan gøres feminint med enkle detaljer.