Edgy, street og cool på den fede måde

2nd Day er et nyt tilkommet urbanmærke, som kan kendes på at være lidt edgy, street og cool på den fede måde. Tøj er primært til den unge generation, men kan bestemt også bæres af kvinder, der er skiller sig lidt ud af den unge generation med et par år. Det specielle og ganske unikke ved dametøjet og hele konceptet er baseret på jeans. Alt tøjet bliver designet og produceret med udgangspunkt i jeans.

Når man siger urban er man simpelthen bare nødt til også at sige jeans. Urban og jeans går derfor hånd i hånd. Deres kollektioner er bygget op på det koncept, at jeans er i fokus. Derfor er det, du finder på hylderne og knagerne med tøjmærke siddende i designet ud fra det koncept, at det skal passe til jeans. Tøjet er derfor ganske fantastisk, da mærket giver unge kvinder det urban og casual hverdagslook, som de alle stræber efter.

Casual jeans og t-shirt

Stilen er både edgy og cool, men derudover kan det look, som tøjet skaber også mere casual og især mere minimalistisk end mange andre af de mærker, der er oppe i tiden. Faktisk er dette dametøj også ret boheme-agtigt på flere måder.

De outfits, som er i tankerne hos designerne er altså  at designe tøj, der kan dresses op med jeans og gøre jeans endnu federe og endnu mere cool og urban end de allerede er. Der designes tøj, der passer til enhver anledning. Alle jeans, kjoler og t-shirts passer både til hverdag, fest og er i sandhed totalt populære.

Der er i sandhed også sans for detaljen. Det boheme-lignende look er inspireret af skrædderkunsten og smykkekunsten, som også er forklaringen på den popularitet og succes, som tøjet har fået. Designeren bag, har til formål at skabe tøj, der vil skabe lidt glamour i hverdagen og samtidig føre til lidt mere daily couture på den feminine måde.

Shoppe online

Du kan købe dit tøj flere steder og hovedkvarteret har hjemme på Kongens Nytorv i hjertet af København, og er præget af en atmosfære, der minder om idyl og familiehygge.

Derudover der er også flere butikker rundt i hele Danmark, der forhandler det populære mærke. Så hvis du er til det smukke, feminine, boheme-lignende look, som enhver kvinde i vort samfund kan forholde sig til og ikke mindst drømme om, så er det designeren, du skal takke for at have skabt dette dametøj.