Moden kører i overhalingssporet

Moden ændrer sig hele tiden. Den udvikler sig løbende med høj fart og flere kilometer i timen fra sæson til sæson, og fra kollektion til kollektion. Nogle gamle mainstreams inden for moden varer ved og andre bliver kasseret og afløst af nye. En af dem, der har været på markedet længe og aldrig er udgivet eller blevet afløst af noget nyt, er de flotte, feminine silketoppe.

Forklaringen på silketoppens popularitet og succes er til dels, at den bliver designet og produceret i mange forskellige modeller.

Silketoppe er både at finde som kortærmede sommertoppe, langærmede vintertoppe og selv toppe med trekvartærmer til forår – og efterårssæsonen.

Derudover er der både silketoppe af finde med knapper, så den er designet ligesom en skjorte, eller med en lille lomme på det ene bryst til at give den et lille twist. Silketoppe har også den enorme fordel, at de bliver designet i et hav af forskellige mønstrer, altså eksempelvis med blonder.

Endvidere kan man finde toppe af silke i alverdens farver og nuancer. Alt dette er med til at gøre, silketoppe så populære, som de nu engang er.

Silketoppe til alle aldre og anledninger

Silketoppe bliver designet i diverse modeller, som beskrevet tidligere. Alle disse alternative modeller, som silketoppe så findes i, gør derved, at silketoppe er en form for påklædning, som både små piger kan bruge og teenagere kan bære, som unge mennesker kan være iklædt, men også som voksne kvinder i høj grad kan have på.

Desuden er silketoppe så fantastiske, som de er, fordi de kan bruges og går an til alle anledninger. Man kan bære en silketop sammen med et par stramme jeans i byen, eller en silketop med nederdel indenunder til en barnedåb eller et bryllup, man kan sågar komme klædt i en silketop med et par hotpants til poolparty eller til stranden.

Fås i alle mærker og priser

Det er svært at komme i tanke om en designer, som ikke har haft silketoppe med i sin kollektion på et eller andet tidspunkt.

Hvilket også har været med til at give silketoppe sin egen historie, som nu er endt med at være sådan, at silketoppe har eksistens i alle prislejer, hvilket gør, at både studerende på SU, og rige har råd til at anskaffe sig silketoppe og have silketoppe i flere forskellige modeller, så man har en silketop til enhver anledning.

Silketoppe er derfor en tøj del, der er så uhyre populær, som den er, fordi den ganske enkelt passer til alt og alle.