Puma er en af verdens førende producenter af sportstøj og visionen er at bidrage til verden igennem kreativitet, bæredygtighed og fred.

Puma blev grundlagt i 1948 af Rudolf Dassler. Rudolf Dasslers bror, Adi Dassler, grundlagde sideløbende Adidas. Igennem årene har Puma bl.a. stået bag de første fodboldstøvler med skrueknopper, som blev indledningen til et langt og succesfuldt forhold mellem Puma og fodboldverdenen.

Inden for en række sportsgrene er flere verdensrekorder igennem tiden blevet slået af idrætsudøvere iført udstyr fra Puma, hvilket understreger den høje kvalitet og det gode design, der ikke kun har til formål at se godt ud, men også levere brugbare resultater.

Puma sneakers er på trods af sit ophav inden for sportens verden også kendt for sit trendy look. Igennem tiden har Puma sko blandt andet samarbejdet med store designere som Alexander McQueen, Mihara Yasuhiro og Sergio Rossi.

Med et par fede sneakers fra Puma får du således både en behagelig sko og et trendy look. De lækre Puma sneakers kan både bruges til jeans og til en smart, kort nederdel eller kjole. Hos Chopin Charlottenlund finder du et godt udvalg af Puma sko til gode priser. Balndt andet Puma Trinomic XT-1.

Vi leverer Puma sneakers til fri fragt, og vi leverer inden for 1-2 dage.