Stort udvalg af Mos Mosh her

Mos Mosh er et fashion brand der blev etableret i 2010. På rekordtid er det blevet anerkendt og populært i store dele af Europa. Mærket er især blevet kendt for sine jeans, der eftersigende skulle have en pasfrom enhver kvindekrop finder perfekt, især grundet den høje kvalitet af det materiale der bruges. Mos Mosh kollektion tæller desuden også faconsyede jakker, bluser og toppe.

På trods af simpliciteten i tøjet, skal det naturligvis ikke afholde dig fra at dresse kollektionerne fra Mos Mosh op med fede smykker, farverige sko eller lækre tasker. Kollektionerne fra mærket er perfekte til en arbejdsfyldt hverdag eller lejligheder, hvor den godt må få en tand ekstra på mode-fronten, men uden at det bliver en stiv eller stram oplevelse.

Fælles for alle kollektionerne er, at det har den moderne kvinde med en travl hverdag i mente, så du behøver aldrig gå på kompromis med kvalitet eller pasform. Komfortabelt tøj kan nemlig også være smart og det beviser Mos Mosh gang på gang.

Visionen er ren perfektion. En evig stræben efter at skabe og designe jeans der sidder godt, føles godt, holder sæson efter sæson og som har en unik detalje. For mange kvinder er de helt rigtigt jeans essentielle for den fuldendte garderobe. Jeans kan dresses op og ned alt efter hvilken lejlighed, de skal bruges til. Jagten på smarte, velsiddende jeans i god kvalitet er en jagt de fleste kender til.

Netop den jagt ønsker Mos Mosh at gøre let og lige til, ved at etablere sig som det ultimative jeans mærke for kvinder. Du kan læse mere om Mos Mosh på deres hjemmeside og blive klogere på mærkets historie og ønsker for fremtiden.

HER KAN DU KØBE MOS MOSH

Mos Mosh sælges over hele Europa og både online og i fysiske forhandlere. Begge måder at shoppe har hver deres fordele og ulemper. Fordelen ved en fysisk butik er at du kan se tøjet i virkeligheden og prøve det på, en klar fordel når det kommer til jeans. Ulempen er, at mange i dag har for travlt og derfor ikke kan nå forbi. Se Chopin åbningstider.

Det er her online shopping er rigtig smart. Her kan man nemlig shoppe på all tider af døgnet og lynhurtigt danne sig et overblik over alle de nyeste kollektioner. Tit er konkurrencen også større på nettet og derfor er det lettere at gøre et godt køb. Ulempen er naturligvis, at man kan risikere at få klikket noget hjem, der ikke sidder som det skal eller hvor størrelsen er forkert.

Heldigvis tilbyder de fleste webshops nu fri returret, hvilket gør det meget mere risikofrit at shoppe online. Om du vælger at købe Mos Mosh hos en fysisk forhandler eller på webshop er i høj grad en vane – og smagssag. Begge måder er muligt i Charlottenlund. Her kan du købe Mos Mosh både online og i butik. Chopin har det største udvalg i København så kik ind i butikken eller shop direkte online.