Træt af at vaske op i hånden? Så overvej en smal opvaskemaskine

Det er ikke uden grund, at de fleste danske hjem har en opvaskemaskine. Det er både tidskrævende og irriterende at skulle stå med både potter, pander og service i opvaskebaljen.

Først når man skal vaske op i hånden, går det op for en, hvor meget service man egentlig bruger i løbet af en gennemsnitlig dag.

Derfor er det ikke underligt, at man på et tidspunkt bliver træt af at vaske op i hånden – især hvis man har en travl hverdag, hvor der også er andre ting at se til. Bor man alene eller to mennesker sammen, kan en smal opvaskemaskine være den oplagte løsning.

Det er nemlig en mindre model, som passer perfekt til dem, der er trætte af at vaske op i hånden, men som ikke kan fylde en almindelig opvaskemaskine op hver dag.

En stor opvaskemaskine er ikke for alle

En stor – eller bare almindelig – opvaskemaskine er en stor luksus i hverdagen. Men det er ikke for alle, at det er den optimale løsning. Den almindelige opvaskemaskine er nemlig lavet til den gennemsnitlige børnefamilie, og der er derfor plads til en del.

Hvis man bor alene eller kun to sammen, kan man blive nødt til at vaske, når maskinen kun er halvt fyldt, eller vente flere dage på at kunne fylde den hele. En stor vaskemaskine vil samtidig være dyrere i drift og fylde en del i køkkenet.

Derfor kan det i nogle tilfælde være smart at gå efter en smal opvaskemaskine. En smal opvaskemaskine er lige så dyb som en almindelig, men ca. 10 cm smallere, så man har mindre plads at fylde ud.

Find en god smal opvaskemaskine

I den lille lejlighed, hvor man bor 1 eller 2 personer, er den smalle opvaskemaskine perfekt. Den fylder ikke så meget, men opfylder behovet og sikrer, at ens dage med at vaske op i hånden er talte.

Fordi flere og flere får øjnene op for det smarte ved de smallere modeller, er der også mange at vælge imellem på markedet.

Er du heldig og ser dig godt for, kan du derfor komme til at gøre et rigtigt godt køb, hvor du får en smart løsning på dit problem til en rigtig god pris.